Uw interieurspecialist met exclusieve merken

Uw woonomgeving wilt u graag voorzien van een persoonlijke touch. U wilt een plek creëren waar u zicht thuis voelt. Van Zuylen Interieur & Decoratie selecteert al ruim 80 jaar lang exclusieve merken en unieke woonaccessoires die elke ruimte van een eigen en originele tint voorziet. Bij ons kunt u terecht om uw persoonlijke touch te vinden.

In Kampen en de wijde omgeving zijn wij een begrip als het gaat om recente en luxueuze interieurtrends. Veel woonwinkels presenteren dezelfde merken en productlijnen, hierdoor wordt exclusiviteit steeds zeldzamer. Wij bieden daarom een afwisselend en smaakvol assortiment met luxe, handgemaakte en unieke woonaccessoires, meubels, verlichting, wanddecoraties, beelden, stoffering, gordijnen en vloerbedekkingen.

Bij ons kunt u ook terecht voor de exclusieve Pieter Adams Collectie. Met de gelimiteerde oplage aan retro chique klassieke verlichting, kleinmeubelen en decoratie heeft u een exclusief product in huis.

Onze woondecoratiewinkel biedt u klantgerichte service. Wij komen graag bij u thuis op bezoek voor één van onze productpresentaties of voor interieuradvies op maat. Indien gewenst is het ook mogelijk om de beoogde woonaccessoires bij u op zicht te plaatsen, zonder enige aankoopverplichting. Wij hebben een eigen meubelstoffeerder in dienst voor herstel- of reparatiewerkzaamheden aan uw meubelstuk. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Benieuwd geworden naar ons assortiment of dienstverlening? Kom gerust eens kijken in
onze sfeervol ingerichte showroom of neem contact met ons op.

Graag tot ziens bij Van Zuylen Interieur & Decoratie!